Ziua 1
Mic dejun : o felie de paine cu seminte, o lingurita de unt degresat, 200 g castravete cu verdeata
Gustare: 125 g kefir degresat, mixat cu castravete, suc de lamaie si mult marar.
Pranz : castraveti umpluti (se scobeste un sfert de castravete; crema de branza, smantana se amesteca cu zeama de lamaie, ceapa tocata si marar; se lasa la rece si se umple castravetele).
Gustare: castraveti proaspeti cu verdeata-nelimitat
Cina : cartofi gratinati (200 g cartofi si 200 g legume dupa preferinta se fierb apoi se amesteca cu putina sunca, condimente si ceva lapte. Se pune branza rasa deasupra si se coace la cuptor).
Ziua 2
Mic dejun : 30 g musli, 100 g fructe la alegere si 150 g iaurt degresat.
Gustare: un mar
Pranz : filet cu castravete (cca 80 g filet de porc sau vita facut fara grasimi, doi cartofi fierti, mici, cu patrunjel si castravete)
Gustare : un castravete
Cina : salata de cartofi cu castravete (200 g cartofi fierti ,100 g mere si un castravete se toaca si se amesteca. In zeama de lamaie se pun doua linguri de lapte, mustar, piper si ceapa verde si se face sosul)
Durata: 2 zile
Greutate: 2 kg