Ziua 1
Mic dejun : musli de portocale -o portocala tocata cu trei linguri de musli si cornflakes,125 g de iaurt degresat
Gustare : jumatate de grapefruit
Pranz : aripioare de pui- un sos din o lingura de ulei cu o lingura de dulceata de portocale si una de suc de portocale; aripi de pui se dau prin sos si se prajesc, plus o portocala
Gustare : jumatate de grapefruit
Cina : un grapefruit roz, doua mandarine,un kiwi,o banana mica, limonada (apa cu zeama de lamaie) si un pahar de lapte
Ziua 2
Mic dejun : shake din iaurt degresat si trei mandarine
Gustare : o banana mica si o mandarina
Pranz: doua andive si o portocala se amesteca cu 125 g iaurt degresat, suc de portocale, lamaie, verdeata si condimente
Gustare: 200 ml de suc de portocale rosii (din comert sau proaspat)
Cina : salata de creveti cu portocale -100 g salata, o jumatate de legatura de ceapa verde,o portocala taiata bucati, 50 g creveti si zeama de lamaie, o lingura mare de iaurt degresat, ulei, otet, se serveste cu o felie de paine neagra
Ziua 3
Mic dejun : 100 g cottage cheese, o mandarina, jumatate de portocala
Gustare : jumatate de portocala cu o felie de paine uscata
Pranz : salata cu dressing de portocale- salata verde, rosii, castraveti, ardei, ceapa si un ou fiert. Sosul se prepara din o lingura de smantana slaba, o lingura de suc de portocale si una de suc de lamaie, usturoi si piper
Gustare: o felie de paine uscata cu o lingura de dulceata de citrice
Cina : snitel de vita cu sos de portocale-se fierb 30 g orez; snitelul (100 g) se face in putina grasime, apoi se adauga ceapa tocata, condimente si se lasa inca 5 minute la foc, apoi se pun in tigaie o jumatate de portocala tocata si curry. Se mai adauga putina apa si smantana si se mai condimenteaza dupa gust.
Durata: trei zile
Greutate: 2 kg