Meniu zilnic:
*200 grame de fasole pe zi;
*lactate degresate si branza de vaci, in cantitate de 150-200 de grame pe zi;
*doua fructe pe zi - mere, portocale sau fructe de padure;
*o salata mare pe zi, din legume crude si/sau salata verde;
*patru portii de carne de 100 de grame (pui si peste), pe saptamana,
*o portie de orez, si una de cartofi de 50 si respectiv 100 de grame, pe saptamana,
*10 linguri de ulei si cinci lingurite de miere, intr-o saptamana,
* o cafea pe zi si doua cani de ceai de plante neindulcite, pe zi;
*trei pahare de suc de rosii si trei pahare de suc de portocale pe saptamana, precum si trei portii de supa de legume;
* minimum 1,5 litri de lichide pe zi
Fasolea trebuie sa fie simpla, bine fiarta sub forma de salata cu usturoi, sare, piper, suc de lamaie si putin ulei. Este recomandata si fasolea batuta, dar fara garnitura de ceapa prajita, precum si ciorba de fasole, dar fara carne. Este permisa si traditionala mancare de fasole (iahnia), fara afumatura.
Durata: 7 zile
Greutate: 3-4 kg