Ziua 1:
Mic dejun: 100 g bucati de portocala, amestecate cu tarate, putina apa minerala si branza de vaci. Se bea ceai.
Gustare: piure de fructe cu lapte (mango mere, pere sau capsuni)
Pranz: 50 g paste fierte in lapte degresat (0,15 l) se amesteca cu 100 g fructe de padure, scortisoara,migdale,indulcitor
Gustare: 200 g crema de branza (gen Almette) amestecata cu putin lapte se amesteca cu 100 g fructe la alegere.
Cina: un cartof mare la folie cu branza de vaci si o rodie
Ziua 2:
Mic dejun: Fructe cu branza de vac (amestecate) pe paine integrala
Gustare :piure de fructe cu lapte (mango mere, pere sau capsuni)
Pranz: 50 g paste fierte in lapte degresat (0,15 l) se amesteca cu 100 g fructe de padure, scortisoara,migdale,indulcitor.
Gustare: shake din 100 g fructe de padure , o lingura de musli si 150 g iaurt degresat cu putina zeama de lamaie
Cina: un cartof mare la folie cu branza de vaci si o rodie
Iaurturile si laptele se pot inlocui cu lapte acru sau kefir, dupa gust se poate pune indulcitor .
Durata: 2 zile
Greutate: 2 kilograme