Dieta cu fructe si supa de legume pun accent pe cantitate si pe un consum minim de grasimi si paste fainoase.
Meniu zilnic
De luni pana vineri:
ora 9.00 : o cana de lapte cu un mar verde
ora 12.00 : o portocala
ora 14.00 : o banana de marime medie
ora 16.00 : o piersica, gutuie sau orice va place
ora 17.30 sau 18.00 (fix) serviti supa de legume, poate sa contina si taietei, recomandat este sa contina cat mai multe rosii.
Weekendul
– in afara de mesele deja stabilitae din timpul saptamanii, mai puteti sa introduceti:
ora 10.00- un gratar, impreuna cu salata de rosii.
ora 14.00 - o prajitura, o inghetata (orice dulce)
- 17.30 sau 18.00 puteti servi smantana cu pui, sau orez fiert (nu exagerati cantitativ), nu va umpleti bolul cu varf, jumatate este mai mult decat suficient.
Durata: 12 zile
Greutate: 5 kg