Ziua 1
Mic dejun : o felie de paine uscata,100 g cottage cheese,100 g fructe proaspete
Gustare : salata din castraveti si morcovi (100 g fiecare)
Pranz : salata colorata din un sfert de gulie, un morcov, jumatate de zucchini, o jumatate de paprika, 25 g ciuperci proaspete, o rosie, o felie de branza slaba, un ou mic fiert tare. Sos: jumatate de ardei se toaca marunt, se amesteca cu trei linguri de iaurt degresat, zeama de lamaie si putin ulei, verdeata.
Gustare: o jumatate de banana mare
Cina: peste cu salata : 200 g de peste inabusit , plus doi cartofi mici fierti si o salata cu ulei si otet.
Ziua 2
Mic dejun: 150 g pepene galben, 30 g musli si 100 g iaurt degresat
Gustare: o jumatate de banana
Pranz : 250 ml supa de legume la plic sau apa cu 200 g legume la alegere. Se serveste su o felie de toast.
Gustare : 2 rosii
Cina : 100 g pui facut fara grasimi cu un cartof si salata verde cu sos de iaurt
Ziua 3
Mic dejun : musli cu un kiwi, un mar si 200 ml iaurt degresat
Gustare: o bautura din jumatate de ardei gras tocat marunt, zeama de lamaie, verdeata si 200 ml kefir.
Pranz : cartofi la tigaie -150 g cartofi fierti, o ceapa calita in ulei. Aici se pun cartofii taiati cuburi si un crenvurst. Se prajesc impreuna, se condimenteaza si apoi se adauga 200 g varza murata si un mar mic tocat si se mai lasa cateva minute.
Gustare : un castravete
Cina : salata proaspata cu rosii, castraveti, ardei etc, o friptura facuta fara grasimi si o felie de paine.
Durata: 3 zile
Greutate: 2 kg