Supa de ceapa se prepara in fiecare zi (trebuie sa fie tot timpul proaspata) din:
- 4 cepe albe mari
- o legatura de pastarnac
- 2 radacini de patrunjel
- 4 morcovi
- patrunjel tocat
- putina sare si piper
Toate acestea se fierb in trei litri de apa.
Meniu zilnic:
Dimineata, pe stomacul gol, beti un pahar de apa calda (cat de calda puteti suporta) in care dizolvati doua linguri de otet de mere (ideal facut in casa).
Mic dejun: o farfurie de supa de ceapa fierbinte cu doi pesmeti din faina neagra sau secara
Pranz (ora 12): o farfurie de supa de ceapa fierbinte si salata de cartofi cu masline si rosii
Gustare (ora 17:00): beti un ceai de plante si mancati doua mere
Cina ( ora 18:00): o farfurie de supa de ceapa.
Acest meniu trebuie respectat timp de trei zile consecutiv. In restul de patru zile, incercati sa nu mancati dulciuri, grasimi sau fainoase. Putin efort fizic ar fi indicat pentru eliminarea mai rapida a kilogramelor nedorite.
Durata: 7 zile
Greutate: 3-4 kg