Ziua 1:
Mic dejun: salata de varza alba cu marar si un ou fiert taiat in bucatele, condimentat cu mustar dulce
Pranz: friptura innabusita din carne de vitel cu salata de varza acra
Cina: suc de varza alba cu lamaie si busuioc
Ziua 2:
Mic dejun: doua felii de paine prajita cu miere si un pahar de suc de varza acra
Pranz: varza calita cu suc de rosii
Cina: file de pastrav cu boabe de mustar si ierburi aromatice
Ziua 3
Mic dejun: doua mere acre cu miez de nuca
Pranz: salata de cruditati cu ceapa verde, castraveti, varza alba, rosii si branza slaba de vaci
Cina: un pahar de suc de varza acra si doi biscuiti cu seminte de susuan
Ziua 4
Mic dejun: ton cu putin ulei de masline
Pranz: cartofi copti si 200 ml suc de varza acra
Cina: rosii umplute cu orez si salata de varza alba cu marar
Ziua 5
Mic dejun: un bol de fructe de padure cu doua linguri fulgi de ovaz
Pranz: salata de cruditati (varza alba, rosii, ceapa verde, ardei gras, salata verde
Cina: 250 ml suc de varza acra.
Durata: 5 zile
Greutate: maximum 6 kg