In dieta cu 1.200 de calorii pe zi, meniul zilnic este urmatorul.
Mic dejun (la alegere): 40 g fulgi de ovaz (grau), 100 ml lapte, 50 g fructe de sezon; o felie subtire de paine neagra unsa cu unt, 20 g cascaval, cateva felii
Ziua 1
Pranz - se fierbe o bucata de file de peste in apa in care am pus boabe de mustar, sare si foi de dafin; doua linguri de smantana se amesteca cu sare, putin mustar si se toarna peste peste. Se serveste cu 100 g cartofi fierti, salata verde.
Cina: o felie de paine neagra unsa cu un start subtire de unt, o felie de sunca slaba, castraveti, 100 ml iaurt.
Ziua 2
Pranz - 150 g piept de pui se calesc intr-o lingurita de ulei. Se adauga sare, putin usturoi si sos de soia. Se serveste cu 40 g orez fiert si presarat cu patrunjel verde.
Cina: o chifla graham se unge cu putina branza topita slaba, castraveti, 100 ml iaurt.
Beti cat mai multe lichide, in special apa minerala si ceai din plante. De asemenea, cafeaua fara zahar si, in cantitati mici, este permisa.
Durata: 2 zile
Greutate: 1 kg