Micul dejun: lapte si produse lactate- de exemplu 2-3 linguri de musli cu 100 ml lapte sau iaurt degresat (200 Kcal)
Gustare (dimineata si dupa masa): - 200 g ananas proaspat, trei kiwi , 150 g struguri , o para mare, sau o papaya
Pranz : 150 g spanac, o ceapa mica tocata si putin usturoi se pun in tigaie pana se dezgheata spanacul. Se condimenteaza cu sare, piper si se mai lasa 3 min. Apoi,cu 150 g cartofi taiati felii foarte subtiri ( sau fierti in prealabil) se pun toate intr-o forma de cuptor.La mijloc se face o adancitura in care se pune un ou. Deasupra se pune branza rasa si se lasa in jur 30 min la cuptor.
Alternativa: 100 g piept de pui taiat felii si prajit se amesteca cu 150 g spanac, suc de rosii si usturoi si 20 g de cashew alune
Cina: 150 g spanac crud, 50 g branza de oaie si castravete. Se pune si putina menta si un dressing din o lingura de ulei si zeama de lamaie, piper, plus o felie mica de paine
Alternativa : 250 g spanac cu o ceapa tocata, un ardei verde, se amesteca cu 100 g iaurt si usturoi si se serveste cu putina paine.
Durata: 10 zile
Greutate: 3-4 kg