In primele doua zile se mananca cate un kg de cartofi/zi, la pranz si seara cu branza de vaci, verdeata si ceapa verde- in aceste zile se pierd cam 2 kilograme. Restul de 8 kg se pierd in urmatoarele zile. In continuare va oferim cateva exemple de meniuri pe baza de cartofi.
Mic dejun:
doua felii de paine uscata,o lingura de branza de vaci,o banana.
o felie de paine cu seminte cu unt, o felie de carne de vaca uscata, doua rosii, ceapa verde
Gustare (dimineata si dupa amiaza) :
100 g de fructe proaspete
o supa de cartofi fara grasimi
Pranz sau cina : 300 g cartofi cu 100 g branza de vaci slaba si verdeata.
O data pe zi se poate folosi un meniu de rasfat:
cartofi la cuptor cu peste. Se fierb doi cartofi in coaja. Cand se racesc, se taie pe lung si se scobesc. Se amesteca o ceapa tocata, o lingura mare de ton, mustar si cartofii scobiti, se umplu cartofii si se toarna smantana deasupra, lasandu-se 20 de minute la cuptor
200 g cartofi tocati marunt cu o ceapa tocata se prajesc 5-10 minute, apoi se adauga sunca si o rosie
125 g cartofi fierti, feliati.100 g peste se prajeste in putin ulei Se serveste cu salata dintr-un morcov, castravete si o lingura de dressing.
Durata: 14 zile
Greutate: 10 kg