Puteti consuma carne de orice tip, intre 250 si 500 grame pe zi, preparata fiarta sau fripta; atentie sa nu consumati salamuri care contin soia (soia ingrasa), supa de carne de vita sau de carne de pasare cat dorit, carne de pasare cat doriti, dar fara umpluturi sau zarzavaturi, oua de gaina cate doriti. Mai puteti consuma doar doua farfurii de salate pe zi: salata verde cu telina, ridichi, castraveti in otet cu sare, muraturi, masline. Nu sant indicate ceapa si usturoiul in salate. Daca simtiti nevoia de ceva dulce, puteti manca maximum patru lingurite de frisca pe zi, dar sa fie indulcite cu zaharina. Puteti consuma apa plata sau apa minerala de izvor, suc de lamaie, ceai din plante sau cafea. Nu aveti voie sa mancati: scoici, stridii, conserve de peste in ulei, grasimi (slanina, ulei, unt, margarina).
Timp: 14 zile
Greutate: 3-5 kg/saptamana