În cadrul unui interviu pentru Boston.com, bucătarul personal al soţilor Brady-Bündchen, chef Allen Campbell, a dezvăluit dieta care o ajută pe fotomodelul Gisele Bündchen să se menţină în formă - iar această dietă este extrem de fermă.
"Aşadar, 80 la sută din ceea ce mănâncă ei (n.r. Gisele Bündchen şi soţul ei, Tom Brady) sunt legume. [Eu cumpăr] cele mai proaspete legume. Dacă nu sunt legume bio, nu le folosesc. Şi consumă cereale integrale: orez brun, quinoa, mei, fasole. Restul de 20 de procente sunt reprezentate de carnea slabă: friptură organică - adică acea carne ce provine de la animalele care au fost hrănite cu iarbă, carne de raţă din când în când şi carne de pui. Cât despre peşte, gătesc în cea mai mare parte a timpului somon sălbatic.", a spus bucătarul Allen Campbell.
Aceasta este reţeta unei diete sănătoase, după cum poţi vedea. De asemenea, bucătarul personal al modelului Gisele Bündchen dezvăluie alte ingrediente din dieta frumoasei actriţe.
"Nu folosesc zahă alb. Nu folosesc făină albă. Nu folosesc glutamatul monosodic. Eu folosesc ulei de măsline crud, dar nu gătesc niciodată cu ulei de măsline. Eu gătesc doar cu ulei de cocos. Grăsimile precum uleiul de canola se transformă în grăsimi trans. Folosesc sare roz de Himalaya. Nu folosesc niciodată sare iodată. Tom nu mănâncă alimente din familia Solanacee, deoarece nu sunt anti-inflamatoare. Aşadar, nu consumă roşii, ardei gras, ciuperci sau vinete. Roşiile mai ajung în alimentaţia lor din când în când, dar poate doar o dată pe lună. Sunt foarte precaut cu privire la roşii. Acestea provoacă inflamaţia. Ce altceva nu consumă cei doi? Nu beau cafea, nu consumă cofeină, nu consumă fungi, nu consumă produse lactate. Copiii cuplului mănâncă fructe, dar Tom nu prea.", a mai spus bucătarul personal al cuplului, Allen Campbell, citat de harpersbazaar.com.