Reguli: indepartati grasimea de pe carne, consumati carnea de pui fara piele, folositi otet balsamic, suc de lamaie, ulei de masline si condimente dupa plac.
Meniu zilnic
Luni
Mic dejun: o jumatate de bol de terci de ovaz cu lapte si bucati de banana si afine;
Pranz: salata de pui la gratar, orez si ciuperci, stropita cu suc de lamaie si servita cu felii de rosie si busuioc proaspat, iar ca desert struguri;
Cina: un bol de paste cu ton, ceapa, porumb din conserva, piper, suc de lamaie si fasole verde preparata la abur;
Marti
Mic dejun: o felie de sunca cu ciuperci la gratar, omleta;
Pranz: salata de paste fierte, cu bucati de mar, ceapa, porumb din conserva, rosii, tarhon, suc de lamaie si piept de pui la gratar, iar ca desert salata de fructe (mere, pere, prune, mandarine);
Cina: o pulpa de pui la tava cu mirodenii si garnitura de ciuperci taiate marunt (200 g), pregatite in tigaie;
Miercuri
Mic dejun: peste si rosii preparate la gratar, salata de fructe (kiwi, struguri, mar) cu iaurt degresat;
Pranz: doua felii de paine integrala, ciorba de legume, carne de vita si affine ca desert;
Cina: 100 g piept de pui la gratar, un ou ochi, doua linguri cu piure de cartofi, legume (morcovi, fasole verde, brocolli);
Joi
Mic dejun: lapte cu cereale;
Pranz: cartofi fierti, ton conservat in apa, totul amestecat cu porumb din conserva sau salata de cruditati si 3-4 prune;
Cina: o bucata de friptura de carne de porc la gratar condimentata si legume calite;
Vineri
Mic dejun: 5-6 biscuiti cu cereale, lapte si bucati de banana si para;
Pranz: 100 g de piept de pui la gratar, 50 g cartofi natur si legume calite, plus ananas ca desert;
Cina: budinca din carne de vita, morcovi, ceapa, telina, rosii, cartofi;
Sambata
Mic dejun: o felie de sunca, o ou ochi in apa, rosii;
Pranz: doua felii de paine integrala, 100 g carne de vita la gratar, castraveti, morcovi (salata sau la abur cu putin piper si sare), un mar si o para drept desert;
Cina: un bol cu ciorba de legume, un file de crap cu suc de lamaie si o felie de paine;
Duminica
Mic dejun: omleta cu ciuperci si rosii calite
Pranz: 100 g de piept de pui la gratar, legume calite (morcovi, pastarnac, conopida), salata de citrice ;
Cina: pate de macrou (piure din macrou, iaurt degresat si suc de lamaie). Poate fi consumat cu biscuiti, cu cereale, sau cu fructe.
Durata: 7 zile
Greutate: 2 kg