O dieta hipocalorica asigura un numar minim de calorii, care obliga organismul sa arda depozitele de grasime, si este si diversificata.
Ziua 1:
Mic dejun: o conserva de peste in sos de tomate, o felie de paine neagra
Gustare: morcovi cruzi
Pranz: Carne de pui la gratar (se evita orice carne rosie), cu o salata de spanac
Gustare: doua mere
Cina: Peste la gratar cu salata verde preparata doar cu sare si lamaie
Ziua 2:
Mic dejun: Sunca dietetica de pui, o felie de paine neagra si o rosie
Gustare: Struguri
Pranz: Salata din piept de pui, spanac verde si o felie de branza dietetica
Gustare: doua mere
Cina: Salata de fructe de mare
Ziua 3:
Mic dejun: 1-2 oua fierte cu paine integrala
Gustare: Struguri
Pranz: Pui cu legume la cuptor
Gustare: Morcovi, ardei gras
Cina: Salata de ton cu porumb.
Durata: trei zile
Greutate: 1,5- 2 kg