În cadrul unui interviu, jurnalista a dezvăluit meniul dietei ei și a precizat că a fost foarte eficientă, cel puțin în cazul ei.
„În primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii. Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi, doar în salate, şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce. În zilele următoare, aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie la gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr.
În a doua săptămână, aveţi voie roşii doar trei zile, verdeţuri. Fără banane sau citrice. Aveţi voie carne fiartă, peşte la grătar şi legume crude. Mai aveţi voie două linguri de oţet pe zi. Dacă vi se va pare că nu mai slăbiţi, nu vă faceţi probleme.
Luni, în a doua săptămână, aveţi voie toate brânzeturile, legume şi fructe.
Marţi, alegeţi cantităţi nelimitate de fructe, fără cele tropicale, plus legume.
Miercuri, aveţi voie 10 felii de pâine dietetică şi legume.
Joi, puteţi mânca legume, fructe crude şi fierte.
Vineri, aveţi voie legume, brânzeturi, şi 100 g peşte sau pui", a precizat Mara Bănică într-o emisiune TV.
„Orice cură de slăbire are un moment de blocaj! Din experienţă spun că trebuie să existe perseverenţă, trebuie să mergi în continuare", a declarat vedeta.