Meniu zilnic la 20 de ani
Micul dejun: un bol de cereale (40 g) - fulgi de porumb sau de ovaz; 150 ml lapte; un fruct
sau paine, 30 g de nutella, un iaurt, un fruct ori un pahar cu suc de fructe fara zahar (doar o data pe saptamana).
Pranz: 100 g carne slaba sau 130 g peste, 15 grame de ulei de masline, de rapita sau de nuca, 200 g legume preparate sau crude, 60 g paine, un iaurt si un fruct. O data pe saptamana se poate schimba meniul cu un sandwich facut din: 80 g paine; doua felii de jambon; 30 g branza cu continut maxim de grasimi de 30% si un fruct.
Gustare: 40 g paine, 20 g ciocolata neagra sau cinci biscuiti cu zahar (o data pe saptamana)
Cina: 150 g legume crude sau preparate cu o lingura de ulei, 30 g branza si un fruct
sau o prajitura/ o inghetata (doar o data pe saptamana).
Timp: o saptamana
Greutate: 1- 1,5 kilograme