Luni
Mic dejun: 4 linguri fulgi de ovăz cu 3 caise uscate şi 60 ml lapte degresat
Gustare: 1 măr şi 1 felie de pepene galben
Prânz: o salată mare de legume cu dressing de ulei de măsline şi lămâie
Cina: piept de pui cu legume la aburi
Marţi
Mic dejun: 1 felie de toast cu 2 ciuperci la grătar şi jumătate de ardei gras roşu
Gustare: 1 sandviş cu roşie, salată verde şi castraveţi
Prânz: 1 cartof copt cu salată verde
Cina: legume la grătar
Miercuri
Mic dejun: omletă din 2 ouă cu o roşie şi o felie de toast
Gustare: sandviş cu o felie de şuncă, o frunză de salată verde şi rondele de ardei gras
Prânz: o porţie de supă crema de legume
Cina: peşte cu salată verde
Joi
Mic dejun: 3 biscuiţi de graham cu 1 pahar de lapte degresat. La final, 1 pahar de suc de portocale.
Gustare: 4 nuci
Prânz: paste cu măsline, busuioc şi sos de roşii
Cina: carpaccio de vită cu legume stir fry
Vineri
Mic dejun: 4 linguri fulgi de ovăz cu 60 ml lapte degresat şi o banană tăiată rondele
Gustare: 7 curmale uscate
Prânz: piept de pui la grătar cu salată de crudităţi
Cina: brânză degresată cu legume proaspete
Sâmbătă
Mic dejun: salată de fructe cu 1 măr tăiat felii, o felie de pepene galben tăiată cuburi şi o mână de struguri, plus 1 pahar mic de iaurt degresat
Gustare: 1 pahar de brânză cottage
Prânz: o porţie supă de legume
Cina: pește slab cu spanac
Duminică
Mic dejun: 2 felii toast integral cu câte o linguriţă de miere
Gustare: jumătate de morcov, o roşie mică, jumătate de castravete cu sos făcut din iaurt degresat şi brânză cottage
Prânz: o salată uşoară cu fasole roşie, ceapă şi roşii, cu dressing de ulei de măsline şi oţet
Cina: piept de pui la grătar cu salată de spanac