Alimentele permise: cereale integrale, legume, dovleac, mere si pere, peste sau pui o data pe zi, alune de padure in cantitati mici.
Alimente interzise: struguri, mango, banane, carne, cafea, zahar.
Meniu zilnic
Mic dejun: cereale de ovaz cu stafide si lapte degresat. Doua felii de graham cu putin unt si miere.
Gustare: un morcov si o telina.
Pranz: o farfurie de supa cu legume, 2-3 biscuiti din faina de grau si un mar sau salata de iarna, din varza alba sau rosie, porumb, un morcov, sucul de la un mar combinat cu sucul de la o lamaie. Se adauga maioneza de soia si se serveste cu graham.
Gustare: o cana de supa cu legume - la alegere.
Cina
Ziua 1: Cod file gatit in lapte cu patrunjel, 1-2 morcovi, un mar copt.
Ziua 2: Piept de pui fara pielita la gratar, 1-2 morcovi, o bucata de branza, un mar.
Ziua 3: doua linguri de ton cu orez, salata formata dintr-un mar, stafide si sase nuci.
Ziua 4: Bucatele de pui gatite cu legume (puiul poate fi inlocuit cu orez), un mar copt.
Ziua 5: Somon file la cuptor cu legume: morcov, telina si conopida.
Ziua 6: O tocana din morcovi, telina, conopida, mazare si sos de soia.
Ziua 7: Se repeta la alegere una dintre zilele precedente.
Durata: 7 zile
Greutate: 2- 2,5 kg