Astfel, persoanele care vor să slăbească ar trebui să includă în dietă carnea la grătar, întrucât este cel mai sățios și eficient aliment.
Nu există cură de slăbire fără carne la grătar. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Şi nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai săţios şi mai eficient când vine vorba de "topirea" kilogramelor în plus. Deci carne să fie!", a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Facebook.
De asemenea, medicul nutriționist a dezvăluit și principiile de bază ale dietei ideale care, conform spuselor medicului, funcționează garantat.
Vă propun, confidențial și în secret, o cură de slăbire care funcționează garantat și vă dă posibilitatea să fiți în formă maximă”, a scris Mihaela Bilic, într-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook. Apoi a detaliat planul regimului: “Cură de slăbire/detoxifiere/schimbare metabolism și eliminare dependentă de mâncare: – principiu- 2 mese/zi compuse din legume, produse lactate, oua și pește/fructe de mare; totul gătit la abur, la cuptor, sau la grătar, cu maxim 1 lingură de ulei/zi – permise la liber- apă, ceai și cafea, limonadă îndulcite cu îndulcitori, băuturi răcoritoare cu îndulcitori ( tip Zero/Max) – excepție- se pot folosi 1-2 linguri de parmezan/brânză rasă pe post de condiment, în loc de ulei Dimineața- ceai sau cafea (pot fi cu lapte) Prânz – 1 iaurt/brânză proaspătă/cottage cheese (perle de brânză) cu legume crude SAU un castron de ciorbă de orice fel Seara- pește de orice fel (inclusiv conservă) cu legume gătite/salată SAU un castron de ciorbă de orice fel Atenție: leguminoase de tip fasole boabe, linte, mazăre, năut/humus maxim de 2 ori/ săptămână La nevoie și în caz de foame se pot adăuga suplimentar la prânz 1-2 ouă fierte/omletă Nu contează orele de masă, important e să nu fie mai mult de 2/zi. Nu contează cât de mare e porția de pește. Nu contează greutatea de plecare, vârsta sau sexul, e general-valabil. Contează ca regimul să fie ținut minim 3 săptămâni (ideal ar fi 3 luni), doar atunci se dă un „restart” cu adevărat întregului organism. Și ca să terminăm într-un ton optimist, până inventez dieta cu bere, vâ spun că 1 dată/ săptămână e voie să vă faceți de cap cu un pahar de alcool (vinul e ideal), carne în loc de pește și o porție de cartofi, cât să nu uitați gustul carbohidraților