Drink de piersici cu portocale
500 g piersici proaspete sau 1 cutie de jumatati de piersici in compot
750 ml de ice tea de piersici, neindulcit
200 g zahar
500 ml suc de maracuja
1 ceasca de suc de lamaie
1 ceasca de suc de portocale
apa minerala sau sampanie
Piersicile proaspete se oparesc in apa ferbinte, se decojesc si li se scot samburii si se taie cubulete.
Ince tea-ul de piersici si zaharul se pun intr-un castron si se amesteca bine pana se topeste tot zaharul.
Piersicile taiate, sucul de maracuja, sucul de portocale si de lamaie se toarna deasupra si se completeaza totul cu apa minerala sau sampanie.
Drinkul de piersici se lasa sa se raceasca bine, se pune in pahare, se improspateaza cu inca un pic de apa minerala sau sampanie, se orneaza si se serveste imediat.
Se adauga siropul caramel, lichiorul de limete, vinul alb sec si se amesteca bine. Se lasa sa stea la frigider cel putin o ora.
Inainte de servire, punciul se completeaza cu sampanie, prosecco sau apa minerala, se toarna in pahare, se orneaza si se serveste.