Cu extensii de gene fir cu fir orice femeie poate obţine acum într-un mod rapid şi fără durere un mega volum şi le poate folosi fără reţinere atât la machiajul de zi, cât şi al cel de seară. Vom vedea în continuare tot ce ar trebui să ştii despre purtarea extensiilor de gene, tipuri, ce beneficii şi ce dezavantaje au și cum se aplică.
Ce sunt extensiile de gene fir cu fir?
Extensiile de gene fir cu fir sunt fibre care se pot ataşa pe linia naturală a genelor pentru a le face să pară mai lungi, mai bogate şi mai închise la culoare. Extensiile fir cu fir se aplică pe fiecare dintre genele naturale folosind un adeziv semipermanent rezistent la apă.
Materialul din care sunt confecţionate poate fi fibră sintetică, păr de nurcă natural sau artificial şi chiar şi mătase. Acestea sunt disponibile în diverse lungimi şi le poţi achiziţiona şi sub formă de kituri pentru gene. De asemenea, le poţi găsi în diverse modele şi nuanţe, astfel încât să poţi alege exact ceea ce îţi doreşti, în funcţie de ocazie sau de necesităţi.
Beneficiile extensiilor de gene fir cu fir
Îţi înfrumuseţează genele - datorită extensiilor de gene te vei putea trezi în fiecare dimineaţă cu gene lungi şi frumoase, iar ochii tăi vor căpăta un plus de farmec.
Sunt personalizabile - cu un set de gene false bine ales, aspectul poate fi natural sau dramatic.
Sunt rezistente la apă - chiar dacă trebuie să eviţi să le uzi în primele 48 de ore, după aceea vei putea face duş sau chiar poţi înota fără să îţi mai faci griji pentru ele.
Tehnica aplicării nu implică durere - dacă se respectă indicaţiile pentru aplicarea corectă, genele false sunt sigure şi nu ar trebui să genereze iritaţii sau infecţii.
Tipuri de extensii de gene
În funcţie de materialul din care sunt confecţionate, extensiile de gene pot fi de trei tipuri diferite: sintetice, din mătase sau din păr de nurcă. Se mai pot găsi şi în varianta păr de nurcă fals, dar şi acestea pot fi considerate sintetice.
Majoritatea studiourilor folosesc acelaşi tip de gene false şi, de obicei, nu întreabă clienţii pe care le-ar dori. De aceea, persoanele care ştiu că sunt alergice la părul de pisică sau nu doresc să folosească produse de provenienţă animală, ar trebui să solicite în mod special să nu fie folosite cele din păr de nurcă.
Toate durează la fel de mult, însă cele de nurcă sau din mătase arată mai natural. Genele sintetice pot fi mai groase şi mai închise la culoare şi sunt mai potrivite persoanelor care doresc un look îndrăzneţ.
În toate cele trei categorii de gene false există subcategorii în funcţie de lungime şi de gradul de ondulare. De obicei, pentru a obţine un aspect cât mai natural, tehnicianul utilizează gene false de lungimi diferite şi divers ondulate.
Cum se aplică extensiile de gene fir cu fir
Genele fir cu fir se aplică individual, una câte una. De obicei, sunt necesare între 80 şi 140 de fire pentru fiecare ochi. Acestea vor fi lipite cu un lipici semipermanent care nu irită şi nici nu deteriorează genele naturale.
Genele false se aplică doar pe o geană deja existentă şi niciodată pe piele. În timpul procesului, tehnicianul foloseşte o pensetă, înmoaie capătul fiecărei extensii în lipiciul pentru gene şi apoi o aplică. În mod normal, se aplică doar câte o extensie, însă, pentru a obţine un aspect mai voluminos, uneori se pot aplica şi mai multe extensii.
Riscuri
Chiar dacă sunt mici, există riscul de infecţii şi de iritare. Acestea apar din cauza lipiciului folosit pentru a fixa extensiile şi sunt mai frecvente la persoanele cu ochi sensibili.
Un alt risc ar putea consta în afectarea genelor naturale. Chiar dacă vei apela la cel mai bun tehnician pentru gene false, este posibil ca genele tale naturale să aibă de suferit pentru că nu vor putea creşte la fel de repede. În plus, pentru că trebuie să suporte greutatea firelor false, rădăcina genelor naturale poate fi afectată şi genele se vor rupe.
De asemenea, dacă în somn te vei freca la ochi, sunt şanse mari să le rupi, iar spălarea feţei devine problematică, necesitând mai multă atenţie şi delicateţe decât în mod normal.