Asadar, clientii pot alege dintr-o gama importanta de gastronomie fina care numara aproximativ 400 de preparate, produse chiar la Bucuresti, in fabrica societatii. Compania beneficiaza de expertiza de top in gastronomie, productia fiind supervizata de un bucatar, un patiser si brutar francez.
In noul magazin de pe bulevardul Dacia, precum si in celelalte magazine Delicateria, clientii pot cumpara produse precum branzeturi artizanale, produse din carne, produse din peste, paine, salate si sandvisuri, patiserie fina, prajituri si dulciuri, inghetate si serbet. Toate acestea sunt proaspete si sunt livrate de fabrica proprie. Acestor produse li se adauga o gama atent selectionata de Delicateria Traiteur , de produse importate, precum vinuri si alte bauturi alcoolice, cafea, ceaiuri, dulceturi si alte delicatese frantuzesti.
O gama importanta de produse este cea bio din care clientii pot alege orez, dulceata, zahar de palmier, sos de tomate fara zahar, spagette integrale, sucuri, ulei de masline, vinuri sau biscuiti.
Un alt atu al noului magazin este partea de bistro, unde clientii pot servi tot ceea ce doresc din magazin. “Putem sa oferim clientilor nostri platouri compuse chiar de ei cu produsele preferate, fie ca este vorba de jambon cru, somon, branzeturi, tarte sarate, salate, dulciuri si alte produse. Toate acestea servite, bineinteles, cu paine prospata (...) ”, adauga Adrien Damour.
In ceea ce priveste niveluri de preturi, politica magazinului este ca si cel mai ieftin produs pe care il ofera sa aiba un standard ridicat din punct de vedere calitate.