Timp: 45
Porţii: 4
Ingrediente:
O lingura ulei de masline
O ceapa rosie medie, maruntita
O lingurita pudra chili
2 cani supa de vita
400 grame cartofi dulci, taiati cubulete
400 grame fasole rosie
400 grame fasole pestrita
2 cani fasole alba
2 cani suc de rosii
3 catei de usturoi pisati
O lingurita chimen
O lingurita frunze uscate de oregano
O lingurita piper
2 dovlecei medii, taiati cubulete
Mod de preparare:
Se prajeste ceapa in uleiul incins pana devine aurie. Se adauga chili si se mesteca timp de cateva minute. Se adauga cartofii si cele 2 cani de supa. Se acopera si se fierbe la temperatura medie, timp de aproximativ 10 minute pana ce cartoful devine moale. Se aduag sucul de rosii (eventual si cu pulpa), apoi fasolea, condimentele si la final dovleceii. Se fierbe de data aceasta fara capac, pana ce amestecul incepe sa se ingroase. Se toaca deasupra coriandru proaspat si eventual se serveste cu orez maro.
Articolul anterior
Pui cu sos Liptauer - 450 cal
Articolul următor
Pui cu ulei de masline - 430 cal