Daca vrei sa fii imbatata de mirosuri ademenitoare si de gusturi alese pe spranceana, ba mai mult chiar, daca vrei sa devii "incatusata" de condimente diverse folosite in variate bucatarii, noteaza-ti in agenda perioada desfasurarii Bucharest Food Festival, adica 21-24 mai si degusta unele dintre cele mai savuroase mancaruri.
Bucharest Food Festivale isi deschide portile pe 21 mai, pentru doritorii si pasionatii de arta culinara si de gusturi alese. Festivalul tine pana pe data de 24 mai, iar in cadrul lui sunt reuniti aici 70 de producatori mari, dar si producatori traditionali individuali din apreciate zone in ceea ce priveste mancarea traditionala. Vor fi prezenti si importatori directi ai apreciatelor produse din Sicilia cu uleiuri de masline, sortimente de ton, vinuri diferite, dulciuri, dar si produse din Franta si alte regiuni ale Italiei.
Publicul vizitator va avea posibilitatea de a alege din meniul a 10 restaurante, adica peste 90 de feluri de mancare la preturi modice. Spectacolul culinar va fi intregit de demonstratiile maestrilor culinari invitati sa-si dea masura talentului lor. Gazda evenimentului Horia Virlan va intretine atmosfera, va impartasi din secretele sale si va face concursuri cu publicul.
Cea mai mare fasole cu ciolan afumat va fi pregatita de o echipa de specialisti si degustata de publicul prezent sambata 23 mai, iar duminica 24 mai, cel mai mare bors de peste - reteta traditionala – va fi savurata de toti participantii la eveniment.
Multe alte surprize te asteapta la festivalul culinar din Bucuresti care are loc in zona Baneasa!