File de somon la grill
Zeama de lamaie
Cateva picaturi sos Worcester
Sare, piper
250 grame sos olanez
1/2 legatura de marar si busuioc
800 grame de fettuccine
Spalati pestele sub jet de apa, stergeti-l cu un servet uescat, picurati zeama de lamaie si sos Worchester, condimentati cu sare si piper si lasati zece minute in frigider la marinat.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie, prajiti somonul, scoteti-l si puneti-l pe un platou termorezistent. Amestecati sosul olandez cu verdeata tocata marunt. Turnati sosul peste somon.
Fierbeti fettuccinele in apa cu sare, strecurati-le si lasati-le sa se scurga. Spalati rosiile, scoateti cotorul si calitile in putin ulei de masline alaturi de paste. Condimentati cu sare si piper.
Aranjati fileurile de somon cu pase pe farfurii. Ornati cu busuioc si fire de marar. Serviti imediat.