Cu aceasta ocazie, oaspetii au avut parte de un tratament special, ce a cuprins , printre altele, un Welcome Cocktail, dar si mancaruri sofisticate (pecie afumata cu crema de hrean, tartar de somon cu sos mustar, supa de morcovi cu crutoane, file de pastrav prajit cu sos olandez, legume de iarna si orez, file de porc cu ciuperci padurete, varza de Bruxelles si chiftelute de cartofi, compot de gutui, platou de branzeturi, struguri si nuci), asortate cu vinurile corespunzatoare provenite de la faimoasa crama moldoveneasca „Lion Gri”.
O parte din preparatele ce au constituit aceasta experienta culinara de neuitat au fost servite pe farfurii si platouri de gheata, iar pentru cocktailul de deschidere s-au folosit celebrele pahare de gheata.
Dupa cina festiva, turistii de la Hotelul de Gheata au continuat petrecerea de Revelion la binecunoscuta cabana Balea Lac, dar s-au reintors in „palatul de clestar” pentru a dormi pe imensele paturi de gheata, acoperiti cu blanuri si inveliti cu paturi speciale. Petrecerea Revelionului la Hotelul de Gheata a reprezentat o experienta inedita, deosebit de interesanta si memorabila pentru toti oaspetii, multi dintre acestia declarand la plecare ca isi doresc sa revina la Balea Lac si ca vor povesti prietenilor despre extraordinara aventura traita aici.
Grupul de turisti prezent zilele trecute la Hotelul de Gheata face parte din cei aproximativ 400 de straini ce, pana la acest moment, si-au facut rezervare la „aventura de la Balea Lac” pentru acest sezon prin Untravelled Paths.