Timp: 90
Porţii: 8
Ingrediente:
8 bucati piept de pui dezosat
8 ciuperci mari
O cepe medii, fierte
Doua portocale mari, impartite in 4
8 rosii mici
O conserva ananas
200 mililitri vin alb sec
Doua linguri lapte de soia slab
Jumatate lingurita ghimbir macinat
2 linguri otet de mere
60 mililitri ulei de masline
Sare, piper
Mod de preparare:
Se presara carnea cu sare si piper, apoi se fac 8 frigarui dupa cum urmeaza: carne, ciuperci, carne, ceapa, pui, portocala, pui, ananas, rosie. Se pun frigaruile intr-un castron.Restul ingredientelor se amesteca si se toarna peste frigarui. Se lasa la marinat cel putin o ora, la rece, apoi frigaruile se scurg si se baga la cuptor.Se stropesc cu amestecul ramas la fiecare 5 minute. In tot acest timp trebuie sa ai grija sa le intorci incat sa fie bine facute pe toate partile. Cand sunt gata se aseaza pe farfurii si se servesc cu salata de cruditati.
Articolul anterior
Somon fript cu salsa - 500 cal
Articolul următor
Salata de broccoli si alune - 320 cal