Frigarui din snitel rulat cu dovlecei
1 Buc. Dovlecel
12 Buc. snitele de porc de 50 g, taiate foarte subtire
12 Buc. Felii de bacon
Sare
Piper
Se spala dovlecelul si se taie, cu un cutit econom, in fasii subtiri, de-a lungul.
snitelele de condimenteaza, se pune pe fiecare o fasie de dovlecel si o felie de bacon, se ruleaza.
Se infig, pe 4 frigarui, cate un rulou de snitel,.
Se frig la gratar, intorcandu-le de pe o parte pe alta, 10-15 minute.
Se pot servi cu rosii condimentate cu piper si parmezan, invelite in folie, si fripte, de asemenea, la gratar.
Sugestie: se pot folosi si ministiuleti de porumb(din conserva).Porumbul se taie rondele de circa 1 cm grosime si, pe frigaruie, se infig, alternativ, cate un rulou de snitel, apoi o bucata de porumb.
Reteta oferita de Jakob Hausmann!
Articolul anterior Lazagna cu somon, fenicul si sofran Articolul următor Tartar de oua