Friptura aromatizata de pui
6 bucati piept de pui dezosat
1 telina mica rasa
1 ceapa mica rosie (rasa)
1 mar mic (ras)
1 morcov mic (ras)
50 g unt
200 g cascaval (ras)
2 linguri vin alb sec
ierburi aromate
sare, piper
Se soteaza legumele in unt, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se asaza 3 bucati de carne intr-un vas termorezistent uns cu unt, se presara peste ele amestecul de legume sotate, se adauga cascaval ras si se acopera cu celelalte 3 bucati de carne. Se condimenteaza totul cu ierburi aromate, sare si piper, dupa gust. Se adauga bucatele de unt peste carne, cele doua linguri de vin si se pune la cuptor pentru circa 20 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Articolul anterior Pulpe de pui condimentate Articolul următor Piept de pui cu sos de smantana