Friptura de pui cu legume
2 piepturi de pui
400 g ciuperci
1 dovlecel mediu
1 ceapa mare rosie
2 ardei grasi mari
100 ml supa de pui (sau apa)
50 ml otet de mere
1 lingura ulei de masline
4 catei de usturoi
rozmarin uscat
sare, piper
Pieptul de pui se curata de pielita si de oase, se spala si se taie fiecare in jumatate. Se curate ciupercile se spala si se taie felii. Ardeii se spala, se curata de seminte si se taie rondele. Dovleceii se curata de coaja si se taie cuburi. Ceapa se taie rondele fine. Se asaza toate legumele intr-un vas termorezistent si se pun deasupra jumatatile de piept de pui. Se combina toate ingredientele ramase si se toarna peste puiul din tava. Se pune vasul la cuptor pentru circa 40 de minute.
Articolul anterior Ardei umpluti Articolul următor Friptura de pui cu praz, rosii si parmezan