Friptura de pui marinat
2 bucati piept de pui dezosat
50 g masline verzi
50 g masline negre
2 lingurite cu miere lichida
zeama de la ½ lamaie
1 lingura ulei
½ lingurita paprica
1 catel de usturoi zdrobit
cateva rosii cherry
patrunjel verde
sare, piper
Se amesteca, intr-un castron, mierea, zeama de lamaie, paprica, uleiul, usturoiul zdrobit, sare si piper, dupa gust, formand un sos marinat. Se indeparteaza pielea de pe pieptul de pui, se taie felii si se aplatizeaza usor cu ciocanul de snitetele, dupa care, se asaza in sosul marinat si se lasa la frigider 20 de minute. Feliile de piept marinate se frig pe gratarul bine incins, pe fiecare parte cate 4-5 minute. Se servesc calde, garnisite cu felii de rosii, felii de masline (negre si verzi) si patrunjel verde.
Articolul anterior Piept de pui umplut cu spanac Articolul următor Gaina in vin rosu