Timp: 40
Porţii: 2
Ingrediente:
O cutie de spanac
2 oua mari
2 ciuperci medii
O ceapa mica
2 felii de sunca sau jambon
60 grame parmezan
60 grame branza Cheddar sau alt sortiment
Un catel usturoi
2 lingurite ulei de masline
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius.Intr-o cratita se adauga o lingura de ulei de masline in care se va coace spanacul. Se scurge spanacul si se aseaza intr-un alt recipient. In cratita se adauga o lingura de ulei in care se vor praji cepele, ciupercile si usturoiul taiate marunt, pana devin moi. Se adauga sunca taiata cubulete. Se adauga in cele din urma si spanacul si se amesteca bine. Se bat ouale impreuna cu un strop de lapte si se adauga peste spanac. Se reduce flacara si se lasa la cuptor pana cand oul turnat deaspura incepe sa se rumeneasca. Se rade parmezan si branza Cheddar si se lasa la cuptor inca 5-7 minute.
Articolul anterior
Creveti cu salata de cruditati - 480 cal
Articolul următor
Chilli vegetarian - 450 cal