Fursecuri cu crema
175 g unt
50 g zahar
2 lingurite zeama de portocala
225 g faina
½ lingurita esenta de vanilie
Pentru umplutura:
1 lingura unt
6 linguri zahar pudra
1 lingura smantana
coaja rasa de la ½ portocala
Se bate untul cu zaharul pana se obtine o crema. Se adauga zeama de portocale, faina si esenta de vanilie. Se amesteca bine. Din acest preparat se formeaza bilute, care se asaza pe o tava de copt unsa cu unt. Se aplatizeaza cu degetul sau cu o furculita si se coc aproximativ 20 de minute, la 160 grade C. Biscuitii trebuie sa fie copti, dar nu trebuie sa fie prea rumeniti. Se lasa la racit. Intre timp, se prepara umplutura, amestecand energic toate ingredientele mentionate. Cand s-au racit bine, se lipesc doi cate doi punand la mijloc, intre ei crema preparata. Se lasa sa stea cateva minute inainte de a fi serviti.
Articolul anterior Fursecuri cu ciocolata si nuca Articolul următor Biscuiti cu cafea