“Am eliminat din alimentatia zilnica grasimile si painea definitiv. In rest am o dieta echilibrata. Am adaugat mult sport in viata de zi cu zi. Nu merg la sala, insa mi-am cumparat stepper si il folosesc de cel putin 4 ori pe saptamana cate 50-60 de minute” - marturiseste Gabriela Cristea. In fiecare zi, mai putin in weekend, se trezeste devreme, in jur de ora 7.00, pentru a se pregati iar apoi porneste catre munca, la studiouri, unde intra in direct in fiecare zi, de luni pana joi de la ora 10.00, iar vinerea atat de la 10, cat si de la 20:30. Ea a slabit 6 kilograme pana acum, dar a dat jos foarte multi centimetri in talie.
Luni
M-am trezit dimineata, am baut un litru de apa pe stomacul gol (lucru pe care il fac de obicei), am baut cafeaua, indulcita cu zahar brun, am mancat putina branza de casa si m-am pregatit repede sa plec la studio. La ora 8:30 trebuia sa ajung pe platourile de filmare.
Am baut un iaurt in masina, in drum spre munca, iar cand am iesit din emisie la ora 12:30, am mancat de pranz, o portie de sote de mazare (fara carne).
Seara, cand am ajuns acasa, am facut cam 50 de minute de stepp si apoi am luat cina cu sotul meu. Am mancat ceva usor - legume, preparate in multe feluri.
Marti
M-am trezit, am luat micul dejun “pe fuga” si am pornit spre serviciu. Micul dejun a constat in fructe si am baut un suc de portocale, facut in casa. Dupa emisie am mers cu colegii sa mancam paste italienesti. Imi plac foarte mult cele cu ciuperci. M-am plimbat putin prin oras cu ceva treburi, apoi am mers spre casa. M-am ocupat de treburile gospodaresti dupa care am facut din nou cam 50-60 de minute la stepper. Seara am mancat putina branza de capra cu legume, fara paine.
Miercuri
Dimineata, la micul dejun am mancat un ou fiert cu o felie de branza, o rosie si un castravete. Dupa emisiune m-am intalnit cu sotul meu si am mers la un restaurant unde am comandat o ciorba de legume si o mancare de conopida cu smantana.
Am mers apoi sa facem cateva cumparaturi iar seara ne-am uitat la televizor si am gatit ciuperci cu cascaval la cuptor.
Joi
La micul dejun am mancat un iaurt cu musli si o banana si apoi m-am pregatit repede pentru emisiune. Dupa emisie am avut o sedinta cu producatorii. Cum sedinta s-a prelungit foarte mult si nu am avut timp sa merg la masa, am comandat acolo o salata cu branza feta.
La cina am mancat o portie de cartofi frantuzesti gratinati.
Vineri
Vinerea este o zi plina, pentru ca am emisiunea dimineata pana la 12:30 si seara de la 20:30 pana la 24:00. Am inceput dimineata cu un mic dejun satios format din omleta, rosii, branza si un ardei gras. Dupa emisiune am mancat un mar inainte de pranz si apoi am servit un ghiveci de legume. Am avut sedinta de productie pentru editia live de seara si am facut o pauza pentru a manca o salata cu peste la care am adaugat frunze de cimbru si rozmarin, pregatita de mine de acasa.
Sambata
Sambata obisnuiesc sa o petrec in familie si cu prietenii pe care de obicei ii invit la noi la pranz. Cum aceasta este singura zi din saptamana in care am decis sa mananc carne, am pregatit o ciorba de vacuta si un curcan la cuptor, in saramura.
Seara am iesit la un restaurant cu sotul unde am mancat o friptura de curcan la cuptor si am baut un pahar de vin alb.
Duminica
Ma trezesc in jur de ora 9.00, prepar un ceai din fructe, pe care il indulcesc cu miere, imi fac 2-3 felii de paine prajita, pe care le ung cu crema de branza. In jurul pranzului, imi fac timp de stepper, timp de cca 50 min, apoi imi fac dus si stau putin la televizor. De multe ori, eu si sotul plecam la plimbare sau in vizita la prieteni, asta daca nu avem cumparaturi de facut pentru saptamana ce urmeaza. Spre seara, vizionam un film si adeseori alegem un restaurant si luam cina acolo. Am mancat o delicioasa portie de broccoli cu somon la gratar.
Nu rata articolul saptamanii!
Ai o luna la dispozitie pentru a intra in decembrie cu o silueta din ce in ce mai bine conturata. Noi iti facem planul saptamana cu saptamana pentru rezultate incredibile! Asadar, "Pregateste-ti silueta pentru sarbatori: plan de bataie pe o luna!"