Dupa ce a urmat un program de detoxifiere a organismului inainte de sarbatori, bazat pe apa si sucuri naturale de fructe si legume, Gabriela a inceput o dieta bazata pe hrana vie, se anunta intr-un comunicat al celor de la Kanal D.
Vedeta a ajuns la concluzia ca hrana cu cat este mai elaborata si gatita mai sofisticat, cu atat este mai toxica si mai nociva pentru organism. In consecinta, vedeta a optat pentru mancarea nepreluata termic, consumand doar legume, fructe, cereale, salate, lapte nepasteurizat si lactate, alge, seminte, ceaiuri si sucuri naturale.
"In ultima perioada consumul de carne nu mi-a facut bine, astfel ca am decis sa elimin acest aliment din dieta mea. Apoi am invatat mai multe despre hrana vie si despre benfiicile acesteia si am decis sa adopt acest stil alimentar. Cred ca mancarea nepreparata este mult mai sanatoasa si ofera mai rapid necesarul de vitamine si nutrienti corpului uman" declara prezentatoare emisiunii "Nora pentru mama".
Si-a imporivizat propria gradina!
Dupa ce a devenit pasionata de mirodenii Gabriela a improvizat o gradinita, cultivand in ghivece sursa ei proprie de plante aromatice cum ar fi busuioc, oregano, tarhon, menta si altele. Datorita aceleasi pasiuni, prezentatoarea isi comanda personal din strainatate diverse condimente specifice tarilor orientale. Se pare ca acestea au ajutat-o sa treaca usor de la hrana clasica la hrana vie.