Astfel, in timpul interviului, poti sa ii dai recrutorului senzatia ca esti candidatul potrivit, fara ca acesta sa constientizeze exact ce se intampla, scrie realitatea.net.
"Prin cuvintele pe care le folosesti in timpul interviului de angajare, poti sa-l pui pe recrutor intr-o stare de vis diurn", arata specialistul in programare neuro-lingvistica (NLP) Chris Delaney, potrivit sursei mentionate.
Astfel, folosind o anumita tonalitate a vocii si limbajul non-verbal, poti ajunge sa fii pe aceeasi lungime de unda cu inconstientul interlocutorului, influentand astfel imaginea care ii va ramane acestuia intiparita in minte dupa interviu.
In primul rand, trebuie sa te sicronizezi cu recrutorul, "imprumutand" starea lui de spirit si cuvinte sau gesturi pe care acesta le foloseste.
Adapteaza-ti viteza de vorbire si tonalitatea folosita, astfel incat sa semene cat mai mult cu modul de a vorbi al recrutorului, accentuand cuvintele-cheie care te descriu intr-o lumina pozitiva.
Important este sa induci prin discursul tau relatii de cauzalitate care nu exista in realitate.
Ai sanse mai mari sa fii angajata daca folosesti concluzii de tipul "Sunt foarte bucuroasa ca alegeti pe cineva dupa criteriul de seriozitate." sau "Am renuntat la toate celelalte sarcii ca sa vin la acest interviu, mai ales ca dumneavoastra doriti sa faceti cea mai buna alegere", potrivit sursei mentionate.
Artist sau avocat? Culoarea preferata iti dicteaza cariera!
12 tactici care te ajuta sa ajungi in top, indiferent de profesie!
Top 5 calitati ale unei femei de succes - Tu cate dintre ele poti sa bifezi?