Aceasta este una dintre cele mai sănătoase şi delicioase variante pentru micul dejun, deoarece conţine vitamine şi minerale care îţi îmbunătăţesc aspectul pielii şi aspectul podoabei capilare, îţi normalizează metabolismul şi îţi întăreşte organismul.
În plus, dacă vei consuma în fiecare zi preparatul, acest mic dejun te va ajuta să elimini toxinele din corpul tău şi îţi va curăţa intestinele.
Mai mult, reţeta de mai jos îţi va rezolva problema tranzitului intestinal lent şi problema constipaţiei, te ajută să arzi mai repede grăsimea din corp şi îţi normalizează masa corporală.
După ce vei consuma acest amestec sănătos timp de o lună, vei reuşi să slăbeşti de la 2,7 kilograme până la 4,5 kilograme (excesul ponderal), iar această scădere se va înregistra în mare parte în zona abdominală. Pe lângă toate acestea, pielea ta, părul şi unghiile vor fi mai sănătoase şi vor deveni mai frumoase, iar grăsimea de pe burtică se va topi încet-încet.
Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara acest mic dejun:
- 300 ml de chefir (sau iaurt degresat)
- 2 linguri de fulgi de ovăz
- 1 linguriţă de seminţe de in măcinate
- 1 linguriţă de pudră de cacao
- 5-7 prune cărnoase
Ce trebuie să faci pentru a prepara acest amestec ideal pentru micul dejun:
- Reţine: tu îţi prepari micul dejun seara, pentru a doua zi dimineaţa.
- Toarnă puţină apă fiartă (aproximativ 100 ml) peste prune. Acoperă şi lasă-le aşa preţ de 5-10 minute.
- Între timp, pune fulgii de ovăz, seminţele de in mărunţite şi pudra de cacao într-un castron. Adaugă chefirul şi amestecă bine.
- Taie prunele cât mai mărunt şi cât mai fin sau amestecă-le până când vei obţine un piure din ele. Adaugă acest piure la amestecul din chefir.
- Amestecă-le pe toate bine şi lasă amestecul în frigider.
- Dimineaţa, scoate compoziţia din frigider şi bucură-te de un mic dejun delicios şi sănătos.
- Rezultatele vor fi vizibile cât de curând. Este posibil să simţi o senzaţie "ciudată" în stomac în prima zi, dar aceasta va trece rapid. Sistemul tău digestiv va începe să funcţioneze precum un ceas elveţian. Sursa.