Ai nevoie de 45 de minute si urmatoarele ingrediente: 5 linguri de ulei de masline, o jumatate de kilogram de pui maruntit, 1 ceapa mare, tocata, 4 pastarnaci de dimensiuni medii maruntiti, 2 morcovi maruntiti, 2 lingurite de rozmarin proaspat si una de rozmarin uscat, 1/2 lingurita de sare, 4 cani de supa de pui, 2 mere verzi, curatate de coaja si maruntite, 2 lingurite de otet de mere.
1. Incalzeste 2 lingurite de ulei intr-o oala. Adauga bucatile de pui si amesteca din cand in cand, pana cand puiul este gata apoi scoate carnea.
2. Adauga celelalte 3 linguri de ulei in oala, ceapa, pastarnacul, morcovul, rozmarinul, sare si piper si caleste-le intre 3-5 minute, pana cand legumele se inmoaie.
3. Adauga supa si merele si lasa-le sa fiarba la foc mic.
4. Dupa ce legumele s-au fiert pune inapoi puiul in oala si adauga otetul. Dupa maximum 5 minute opreste focul.
Pofta buna!
Pont: o portie are numai 208 calorii.
Citeste si:
Uita de cartofii prajiti, acum este pe val dovleacul prajit!
Pranz satios si sanatos la birou - 6 retete inedite cu hummus