Intalnirea se adreseaza celor interesati de familie, de modul in care functioneaza legatura de cuplu, profesionisti, cupluri, necasatoriti. Intrebarile participantilor vor fi stranse si vor fi propuse ca teme in aceasta intalnire sau in urmatoarele.
Tema numarul doi "Copilul la gradinita, separarea de familie", prezentata de psihologul Anca Munteanu – se adreseaza parintilor cu copii care se pregatesc de schimbari importante in toamna aceasta sau in urmatoarele, intrarea la gradinita sau la scoala sau au dificultati cu integrarea si adaptarea in scoala si gradinita. De asemenea, pot lua parte educatoare, directori de gradinita, invatatori, psihologi, consilieri scolari, profesori de sprijin.
Tema numarul trei " Cand cerem o terapie de familie? Suferinta unei persoane si familia" este prezentata de psihopedagogul Cristina Calarasanu si se adreseaza celor interesati de familie, de modul in care functioneaza legatura de familie, profesionisti, parinti, etc.
Inscrierea: consta intr-un mini – interviu cu durata de 30 minute si achitarea sumei. Programare pentru mini – interviu – telefon 0729 752 145; [email protected]
Intalnirea cu numarul patru "Ce diferentieaza elevul care esueaza de cel care reuseste ", prezentata de consilierul scolar Caterina Popescu. Intalnirea se adreseaza parintilor, cadrelor didactice, tuturor persoanelor interesate de felul in care se adapteaza copiii cerintelor scolare, fie ca este vorba de clasa I sau situatii de insucces ulterioare, modalitatilor in care se exprima inhibitia scolara si ce spune copilul prin ea, clinica dificultatilor scolare si amenajarile scolaritatii.
Taxa participare: 80 lei / persoana. Inscrierea: consta intr-un mini – interviu cu durata de 30 minute si achitarea sumei. Programare pentru mini – interviu – telefon 0768972772; [email protected]