Reteta este simpla, iar ingredientele sunt usor de gasit. "Este reteta preferata Ruxandrei (n.r. fiica actritei). Caci stiti cum sunt copiii cu dulciurile si mai ales cu ciocolata. Va garantez ca este foarte gustoasa si nu veti putea manca foarte mult pentru ca este foarte satioasa", a marturisit Ioana Ginghina pe blogul ei.
Ciocolata alba - ingrediente: 100 g fulgi de cocos; 50 g unt de cocos; 100 g indulcitor natural; 25 ml zeama de la o lamaie; 100 ml apa; 200 g caju; 25 g vanilie pudra. Se mixeaza totul la blender si se lasa la frigider cam 30 de minute.
Ciocolata neagra - ingrediente: 3 avocado; 50 g unt de cacao; 100 g indulcitor natural; 100 ml apa; 30 g cacao. Se mixeaza totul in blender si se adauga compozitia peste ciocolata alba care trebuie sa fie deja intarita. Se lasa in frigider cel putin o ora.
"Daca nu se consuma imediat rezista in congelator timp de 2-3 zile. Va garantez ca nu veti simti faptul ca nu este un tort de ciocolata adevarat. Este foarte gustoasa aceasta combinatie. Mie imi plac mult dulciurile, iar de cand am descoperit varianta raw sunt foarte fericita. Mananc fara sa ma simt asa vinovata", a recunoscut actrita Ioana Ginghina.
Citeste si: Cum isi surprinde Ioana Ginghina sotul: cina romantica si o rochie noua
Ioana Ginghina face terapie prin frig - Afla cat a slabit dupa criosauna
Ioana Ginghina, o mamica polivalenta - Iata cum reuseste sa se descurce
Ioana Ginghina s-a ingrasat 3 kilograme intr-o saptamana
Ioana Ginghina iti recomanda pentru micul dejun un smoothie cu dovleac
Ceaiul de musetel, bun pentru toate tipurile de ten - ce recomanda Ioana Ginghina
Ioana Ginghina iti recomanda o masca cu iaurt, pentru tenul deshidratat
Sursa foto: blog Ioana Ginghina