Pentru ca organismul sa beneficieze de o alimentatie echilibrata, Ioana Ginghina recomanda pe blogul personal ca la una dintre mesele principale ale zilei sa fie servit un meniu vegetarian.
In acest sens, Ioana ofera si o varianta dulce, delicioasa si hranitoare, potrivita pentru intreaga familie.
Pentru budinca cu mei recomandata este nevoie de o cana de mei, 3 cani de apa, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, stafide, curmale, scortisoara si vanilie dupa gust si miere, daca iti place mai dulce.
Lasa la inmuiat stafidele si curmalele maruntite intr-o cana cu apa si fierbe meiul in cantitatea de apa recomandata, iar cand este gata fiert, amesteca cu fructele inmuiate si cu apa de la ele, insa sa fie maxim o cana de 200 ml si cu semintele. Adauga scortisoara si vanilie dupa gust, amesteca intr-un vas termorezistent si da la cuptor aproximativ 30 de minute.
Adauga miere doar daca simti ca nu este destul de dulce.
Citeste si:
Ioana Ginghina recomanda masca hranitoare pentru interior
Ioana Ginghina iti spune cum tratezi cearcanele si pungile de sub ochi!