Ioana Ginghina nu ascunde nimanui faptul ca uneori este pofticioasa, iar cel mai adesea pofteste la branza. Asa ca a cautat pe internet cateva retete cu pepene verde pe care sa le incerce pe parcursul acestei cure de detoxifiere. "Mancam de cateva zile pepene, insa eu una am cedat nervos. In general nu imi este asa greu sa tin aceasta cura, insa fac si efort fizic, iar ai mei acasa mananca din toate fara probleme... Alimentul la care pot spune ca poftesc este branza... Asa ca am dat un search pe google si am cautat retete cu pepene verde. Iata ca am gasit cateva idei geniale, pe care am zis sa nu le tin doar pentru mine...", a marturisit Ioana Ginghina pe blogul ei.
Iata ce salata cu pepene verde si branza recomanda Ioana Ginghina:
Ingrediente: 1 pepene fara samburi; 2 linguri otet de sampanie; 2 linguri ulei de masline extra-virgin; sare si piper; 4 felii branza albastra, maruntita (1 ceasca);
Mod de preparare:
1. Se taie pepenele pe jumatate. Se indeparteaza coaja, iar miezul se taie in triunghiuri groase de aproximativ 2-3 cm.
2. Pune triunghiurile de pepene verde intr-un bol mare. Intr-un castron mic, amesteca otetul, uleiul, 1/4 lingurita de sare si 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat.
3. Adauga branza cu mucegai albastru si amesteca foarte usor pentru a acoperi. Pentru a servi, imparte salata in boluri mici; sau poti aranja salata pe un platou mare.
"Pare o combinatie cidata, dar mie mi-a placut foarte mult, asa ca o recomand. E sanatoasa si iti va da o stare de bine, mai ales dupa aceste zile doar cu pepene", a marturisit Ioana Ginghina.
Citeste si: Ioana Ginghina, antrenament strict! Inoata 50 de minute fara oprire
Desi este la cura, Ioana Ginghina nu se cantareste - afla de ce
Ioana Ginghina recomanda cititoarelor Feminis: "Aceasta cura face minuni"
Ioana Ginghina recomanda: Asa iti protejezi parul pe plaja!
Sursa foto: ioanaginghina.blogspot.ro