Chef Catalin recomanda o varianta de desert pentru vara pentru cei care vor sa ii bucure pe cei dragi cu o surpriza dulce: Tiramisu cu pricomigdale si amaretto.
"Pentru aceasta reteta, eu inlocuiesc piscoturile cu pricomigdale, iar in cafea adaug Amaretto Disaronno.", dezvaluie Catalin Scarlatescu, potrivit protvmagazin.ro.
Crema necesita 6 galbenusuri, care se bat cu 6 linguri de zahar tos pana cand se topeste zaharul. Apoi adaugati 300 de grame de mascarpone. Scufundati pricomigdalele in cafeaua cu amaretto, racita in prealabil, dupa care le asezati in tava in care preparati desertul si acoperiti cu crema. Ornati cu pudra de cacao si apoi o lasati la rece.
Ce spuneti de aceasta reteta de Tiramisu? Va face cu ochiul?
Gateste ca un MasterChef! Sorin Bontea iti dezvaluie reteta potrivita pentru vara
Crezi ca mananci sanatos? Iata ce ar trebui sa contina o masa completa!