Vedeta a incercat o multime de preparate din bucataria hindusa. "Le-am incercat pe toate, iar preferatul meu este palak paneer. Ce este palak paneer? Un preparat vegetarian din spanac si branza, extrem de popular in India", a spus Iulia Vantur pentru Pro TV Magazin.
Reteta pentru palak paneer
Ingrediente: 500 grame spanac, 100 grame branza paneer, 2 cepe rase, pasta de ghimbir si usturoi, 5-6 linguri ulei, 1 lingurita unt, garam masala, pudra de ardei chili rosu, 1 lingurita pudra de chimion, sare.
Mod de preparare:
1. Se spala spanacul foarte bine, apoi se fierbe si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu un mixer, apoi se incinge uleiul intr-o tigaie, unde se pune pasta de ghimbir si usturoi impreuna cu ceapa, care se caleste pana cand devine aurie.
2. Se adauga si restul condimentelor in afara de pudra de ardei chili rosu. Se pune si spanacul impreuna cu putina apa si se lasa pe foc 4-5 minute.
3. Se taie branza paneer bucatele si se pune si ea intr-o alta tigaie, unde se prajeste. Chiar inainte de servire, se incinge untul intr-o tigaie, unde se incalzesc bucatelele de branza, peste care se adaugs si pudra de ardei chili rosu.
Citeste si: Iulia Vantur spune in ce relatii este cu Salman Khan
Iulia Vantur, primele declaratii despre presupusul mariaj cu Salman Khan
Marius Moga, prima reactie despre relatia Iuliei Vantur
Iulia Vantur, complimentata dupa ce a aparut nemachiata: "Am crezut ca-i Charlize Theron"
Iulia Vantur, iubita unui actor de succes din India?
Sursa foto: Facebook.com