Luni
Micul dejun, atunci cand am timp, incerc sa il iau cat mai consistent si pe indelete. Este singura masa a zilei pe care stiu sigur ca o prind, asa incat profit. Astfel, la ora 10.00, mi-am inceput ziua cu branza de vaci, rosie, muschi de vita afumat, masline, lapte.
La pranz (ora 15.00) am mancat ciorba de pui a la grec, ficat de pui la gratar, salata de sfecla rosie si am baut o limonada.
Seara (21.00) am mai avut „forta” pentru o cana de lapte.
Marti
Dimineata, pe la ora 9.00, am mancat omleta cu branza, rosie, masline, pate de ficat si iaurt.
Pranzul (ora 15.00) a venit cu ciorba de legume, salau la gratar, limonada.
La 6 seara am luat o „gustare” de tort si fresh de portocale.
Seara (ora 21.30) - doar kiwi si banane.
Miercuri
N-am prea avut timp de mese asa incat am inceput la ora 14.00 cu bors de loboda, clatite cu spanac, cartof la cuptor si limonada.
La 4 dupa amiaza mi-am luat putina energie din tort.
La masa de seara (21.30) am baut o cana cu lapte.
Joi
Dimineata, am luat micul dejun pe la ora 9:00, pe repede-nainte, cu un sandwich cu pui (de la un fast-food).
La ora 14.30 am mancat supa cu taitei, salata de sfecla rosie, vita la gratar in sange. Langa, am servit si o limonada.
Seara (ora 20.30) m-am bucurat de o bucata de tort si de o cana cu lapte.
Vineri
La ora 9.00, am reusit sa servesc un mic dejun consistent care sa ma ajute sa trec peste ziua grea de emisie (in fiecare vineri seara intram in direct la O data-n viata). Am mancat icre, ca?, ou fiert, iaurt, pate de ficat.
Vinerea nu mai mananc nimic pana dupa emisie cand beau o cana de lapte (asta se intampla pe la ora 00.00).
Sambata
M-am trezit mai tarziu. Asa incat la ora 13.00 am mancat direct pranzul: mici, carnati de vita, friptura de pui si peste, salata verde.
Seara (ora 19.00) am avut parte de peste si vin alb.
Duminica
Pe la ora 13.00 am mancat lasagna, cartofi la cuptor, salata de sfecla rosie si verde.
La ora 18.00 am mancat tort si un cocktail de fructe.
Sa nu uit! Nu ratez niciodata sa beau cel putin 2 litri de apa pe zi. Si... am intotdeauna in casa tort.