Jambon glazurat cu zahar brun si mustar
Dupa ce s-a racit putin, am indepartat folia si pergamentul de pe jambon. Am avut grija sa scurg tot lichidul ce se formase in tava in urma statului la cuptor. Am 'imprastiat' apoi mustarul pe deasupra bucatii de carne si am adaugat zaharul brun. Si pentru ca nu mi s-a parut totusi a fi indeajuns de dulce, am adaugat si cescuta de miere pe care o pregatisem. Am mai bagat dupa aceea jambonul la cuptor pana cand am considerat ca glazura arata frumos (in jur de 30 de minute). Mandra de mine, am asezat apoi jambonul pe platoul pe care il "impodobisem" deja cu foi de salata, piersici din compot si cativa ardei colorati pentru ca imi doream ca mancarea pe care am facut-o nu numai sa fie foarte gustoasa, ci sa si arate cat se poate de bine. Articolul anterior Oua umplute cu avocado "iute" Articolul următor Friptura de miel cu sos de cirese si vin