În zilele noastre este cu adevărat necesar să ne curăţăm corpul de toxine. Printre cele mai bune metode de a face acest lucru este şi tratamentul cu una dintre cele mai puternice mijloace de detoxifiere – iarba de grâu.
Iarba de grâu acţionează ca o energie solară pură, iar 7,5 grame de iarbă de grâu au aceeaşi valoare nutriţională ca şi 175 de grame de morcovi, salată verde (lăptucă) sau ţelină. Să nu uităm că multe vedete, printre care şi Andreea Marin, folosesc iarba de grâu pentru a se menţine în formă.
Dacă te simţi obosită şi eşti în mod constant distrasă de la activităţile de zi cu zi, detoxifierea corpului cu iarbă de grâu te poate ajuta să îţi recapeţi energia şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate.
Sucul de iarbă de grâu readuce culoarea naturală a părului tău
Consumul regulat de suc proaspăt preparat din iarbă de grâu ne oferă multe avantaje, iar unul dintre beneficiile sale este că poate încetini creşterea părului alb şi poate restaura părul alb/grizonat, aducându-l la culoarea sa naturală, scriu cei de la healthtipsportal.com.
Această femeie nu avea deloc părul alb, deşi avea vârsta de 82 de ani
Consumul de suc preparat din iarbă de grâu (fire crude de grâu) a fost iniţial promovat de Dr. Ann Wigmore.
Ea a examinat în detaliu proprietăţile de vindecare ale sucului din iarbă de grâu şi a dezvoltat şi descris în detaliu procesul de cultivare şi creştere a ierbii de grâu în recipiente nu foarte adânci, acasă sau în orice alt loc. Dr. Ann Wigmore a făcut un aparat deloc costisitor de stors pentru iarba de grâu, tocmai pentru a face acest elixir disponibil pentru toată lumea.
Femeia avea 82 de ani şi presa străină scrie că nu avea niciun fir de păr alb. Starea ei era atât de incredibilă, încât nişte studenţi de la o facultate i-au cerut să le permită să îi examineze părul în laborator. Testele au arătat că aceea era culoarea ei naturală.
Sucul de iarbă de grâu este, de asemenea, un excelent agent de curăţare a sângelui şi ajută în reîntinerirea şi refacerea pielii noastre. Datorită conţinutului său ridicat de clorofilă şi aminoacizi, minerale şi vitamine, dar şi enzime, iarba de grâu oferă o paletă largă de beneficii pentru sănătate.
Începe cu o doză de 30 ml de suc de iarbă de grâu pe zi. Şi apoi poţi, gradual, să creşti cantitatea până la 30 ml, de două ori pe zi.
Iată cum poţi să creşti iarbă de grâu pentru a te bucura de beneficiile acestui suc:
1. Înmoaie sau umezeşte boabele de grâu în apă, timp de 8-12 ore.
2. Pune boabele boabele într-un borcan de sticlă; clăteşte-le detrei ori în următoarele 24 de ore.
3. Atunci când încep să germineze, plantează boabele.
4. Se toarnă grâul plantat şi se acoperă borcanul în primele trei zile. În timpul acestpr zile, udă grâul bine dimineaţa, şi stropeşte-l cu un pulverizator cu apă, seara.
5. Deschide borcanul a patra zi.
6. Temperatura ideală pentru creşterea grâului şi pentru evitarea mucegaiului este de 21 de grade Celsius, până la 26 de grade Celsius. Dacă mucegaiul apare, plantează altă iarbă de grâu.
7. Poţi să tai iarba de grâu atunci când creşte până la aproximativ 20 de centimetri. Cu două zile înainte de recoltare, scoate borcanul pentru ca firele de grâu să fie expuse la soare, astfel încât să se poată produce sinteza clorofilei.
8. Pentru următoarea tură de iarbă de grâu, foloseşte boabe noi.
9. Sucul de iarbă de grâu poate fi stors şi procesat la un storcător de fructe sau poate fi amestecat într-un blender, adăugând puţină apă. Sursa.