Legume la tigaie
800 g cartofi fierti cu o zi inainte
3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
2 catei de usturoi
1 ardei gras rosu
1 fir mic de praz
1 dovlecel
150 ml supa de legume
sare, piper proaspat macinat
1 lingurita boia dulce
1 lingurita ierburi de Provence
200 g branza feta
1 legatura de busuioc
Decojiti cartoii si taiati-i felii. Incingeti uleiul de floarea-soarelui intr-o tigaie si prajiti cartofii.
Curatati usturoiul si taiati-l marunt. Puneti-l la prajit peste cartofi impreuna cu ardeiul curatat, spalat si taiat felii.
Curatati prazul si taiati-l felii. Curatati dovlecelul, spalati-l si taiati-l felii. Puneti ambele legume in tigaie la prajit timp de inca 5 minute.
Adaugati supa de legume si lasati sa fiarba pana scade toata zeama.
Asezonati totul cu sare, piper, piper de Cayenne si ierburi de Provence. La sfarsit, adaugati branza feta taiata cubulete. Ornati cu frunze de busuioc si serviti imediat.