Cateva cuvinte despre felul in care ma hranesc.. As putea incepe cu programul de lucru... prezint jurnalul de la miezul noptii de la TVR. Acest lucru face ca, datorita adrenalinei din timpul jurnalului, sa adorm foarte tarziu si sa ma trezesc in jur de ora 12.00, tocmai pentru a fi in forma in ziua respectiva la jurnal. Asadar acest program ma determina sa iau micul dejun in loc de pranz sau daca vreti, un brunch intre orele 12.00 si 14.00 care poate fi mai elaborat sau mai "concis" in functie de graba cu care plec din casa. Urmeaza cina pe care o servesc in fuctie de cum imi termin programul stabilit pe ziua respectiva, la unul din cele doua restaurante preferate sau direct la birou, iar la sfarsit de saptamana gatesc acasa!
Luni
Am servit un brunch rapid pe la ora 13.00: oua ochiuri, branza, legume, apa, iar apoi am fugit la un Spa unde de trei ori pe saptamana fac Power Plate.
Pe drum spre o intalnire rapida imi cumpar un latte mare din care sorb pana seara la jurnal.
Ora 19.30: servesc un rizotto cu fructe de mare, o salata de rucola cu rosii, apa, iar apoi fug spre televiziune.
Dupa 12 ajung acasa si imi potolesc diferitele pofte cu un ceai de tei cu miere! Mi-am promis: nu mai mananc noaptea!
Marti
Brunch: o banana, doua portocale, un ceai verde! Chiar imi da mai multa energie decat o cafea!
Alerg toata ziua prin oras cu diferite treburi iar pe la ora 20.00 iau cina: pene arrabiata, apa si fug iar in televiziune unde nu ma abtin si rontai un covrig... Ajung acasa si ma relaxez din nou cu un ceai...
Miercuri
Azi ma trezesc mai devreme, o sedinta foto... Mananc repede niste fulgi cu lapte si sirop de artar, atat cat sa imi dea putere.
Pe la 16.00 ma opresc la un restaurant unde ma intalnesc cu sotul meu si mananc o supa crema de rosii si o salata de rucola!
Mai pe seara, in redactie, poftesc la o bucata de ciocolata... Asta e...
Pe la 00.45 mi se face foame si desfac doua mandarine.
Joi
Brunch la 13.00: o banana, un suc de portocale si branza cu rosii, fug la sport si apoi imi continui programul pana la ora 19.00 cand ma opresc sa iau cina la un rstaurant libanez: salata tabule, humus, falafel (chiftele din legume), lipie, apa si un ceai negru! Fug in televiziune cu promisiunea ca nu mai ciugulesc nimic!
Vineri
Brunch: 13.30 omleta simpla, sunca, o salata de legume cu branza si suc de mere, fug la Power Plate.
Cina, ora 20.00: vita la gratar si salata verde, apa plata.
Ora 00.45: struguri, desi stiu ca nu e ok...
Sambata
O salata pe la ora 14.00, apoi program de voie, piscina, 30 de bazine cel putin!
Seara o supa de pui si curcan la cuptor cu salata de varza alba, un pahar de vin alb.
Duminica
Fructe dimineata, piscina din nou, paste arabiata la pranz si clatite seara si un film bun!
Important e sa incerci sa mananci regulat, sa faci sport, chiar si putin in fiecare zi si sa bei multa apa! Eu incerc sa fac asta cat de mult pot!
Foto: Ionut Staicu